Läckö slottsopera

Läs också

 • I fredags var det premiär på sommarens opera på Läckö Slotts borggård. Leoš Janáčeks Den listiga...

Senaste nyheter

 • Fullsatt på konferens om publikutveckling

  torsdag 20 november 2014
  Arrangörsutveckling Den nationella konferensen Publikutveckling från A till Ö som arrangerades av Kultur i Väst och Producentbyrån lockade nästan 100 personer (fullsatt) till Göteborgs Konstmuseum 13-14 november. Bland konferensdeltagarna fanns representanter från bland annat kommuner och kommunalförbund, kulturinstitutioner, centrumbildningar och föreningar. Föreläsare från flera länder berättade om aktuell forskning inom området publikutveckling.
 • Vi söker nya produktioner för barn och unga

  torsdag 20 november 2014
  Kulturkatalogen Väst Kultur i Västs konsulenter och producenter söker nya produktioner inom dans, teater, musik och cirkus/nycirkus som vänder sig till publik i åldrarna 3–19 år. Välkommen med en ansökan för möjligheten att få presentera din produktion på våra utbudsdagar Scenkonstdagarna barn och unga 2015.
 • Marika Lagercrantz om den tyska scenen

  måndag 17 november 2014
  Musik Det svenska popundret behöver ingen hjälp för att hitta spelningar utomlands. När Robyn uppträdde i Berlin, kontaktade inte managementet ambassaden för att få råd och stöttning. Men alla andra utövare, hur är det för dem? Marika Lagercrantz arbetade som kulturråd vid den svenska ambassaden i Berlin under fyra år. Hon gästade Kultur i Väst för att berätta om sina erfarenheter.

Kontakt

 • Simon Phipps
  konsulent musik och unga
  031-333 51 50
  0703-49 21 74