Arbetsgrupp

Vill du veta mer om vårt filmarvsarbete eller fråga oss om råd? Hör av dig till någon av oss i arbetsgruppen:

 

Kultur i Väst                                                                      Kontaktinformation om Ulrica Wallin, ABM-konsulent och Pia-Mari Wehrling, Filmkonsulent finns till höger. 

Västarvet                                                                                            Monica Gustafsson, Utvecklare/ABM  
0706-46 12 74, monica.i.gustafsson@vgregion.se 

Regionarkivet/filmregistret                                                                   Bengt Kjällman, 1:e Arkivarie, Region- och Stadsarkivet Göteborg
031-701 50 54, bengt.kjallman@arkivnamnden.goteborg.se   

Senaste nyheter

 • Alice Bah Kuhnke vill prioritera kulturarv och digitalisering

  onsdag 25 mars 2015
  Bibliotek Kulturarvet och digitalisering är i fokus under Digikult som nu pågår på Göteborgs stadsmuseum. Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke inledde under förmiddagen med att lyfta fram just kulturarvsfrågor och digitalisering som prioriterade områden för regeringen. En prioritering där hon också ser att biblioteken har en viktig roll.
 • Ljudmagasinet - om film, kulturhistoria och det Nya Biblioteket

  torsdag 5 mars 2015
  Ljudmagasinet Ett nytt nummer är äntligen ute! Den här gången kommer vi att prata om spännande film, vi får höra om hur en seriebok blev till ett ljudverk, och så ska vi ta reda på hur det kommer sig att vi egentligen sparar de historiska fynd som vi gör.
 • Ljudmagasinet - Synskadad förr och nu

  torsdag 22 januari 2015
  Ljudmagasinet Vi inleder det här året med ett temanummer. Det ska handla kulturhistoria, om att skiljas från föräldrar i ung ålder, om att få delta i undervisningen på samma villkor som seende och om vikten av att bevara alla människors historia. Den här gången handlar Ljudmagasinet nämligen om att vara synskadad förr och nu.

Kontakt

 • Pia-Mari Wehrling
  konsulent film
  031-333 51 35
  0738-21 00 02