Arbetsgrupp

Vill du veta mer om vårt filmarvsarbete eller fråga oss om råd? Hör av dig till någon av oss i arbetsgruppen:

 

Kultur i Väst                                                                      Kontaktinformation om Ulrica Wallin, ABM-konsulent och Pia-Mari Wehrling, Filmkonsulent finns till höger. 

Västarvet                                                                                            Monica Gustafsson, Utvecklare/ABM  
0706-46 12 74, monica.i.gustafsson@vgregion.se 

Regionarkivet/filmregistret                                                                   Bengt Kjällman, 1:e Arkivarie, Region- och Stadsarkivet Göteborg
031-701 50 54, bengt.kjallman@arkivnamnden.goteborg.se   

Senaste nyheter

 • Ljudmagasinet - Synskadad förr och nu

  torsdag 22 januari 2015
  Ljudmagasinet Vi inleder det här året med ett temanummer. Det ska handla kulturhistoria, om att skiljas från föräldrar i ung ålder, om att få delta i undervisningen på samma villkor som seende och om vikten av att bevara alla människors historia. Den här gången handlar Ljudmagasinet nämligen om att vara synskadad förr och nu.
 • Möt en länshemslöjdkonsulent!

  tisdag 27 maj 2014
  Kulturkatalogen Väst Slöjd i Väst arbetar mycket med de ideella hemslöjdsföreningarna i regionen och har ett stort kursutbud tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan. Här berättar länshemslöjdkonsulent Hillevi Gunnarsson om sitt arbete på Slöjd i Väst.
 • Vill du äga kulturarvet?

  måndag 2 december 2013
  Bibliotek Kulturarv är något spännande som finns överallt. Vi äger kulturarvet tillsammans heter en ny folder som Kultur i Väst och Västarvet arbetat fram. Målsättningen med arbetet är att vårt gemensamma kulturarv ska användas av så många som möjligt. Att äga kulturarvet är en rättighet för alla.

Kontakt

 • Pia-Mari Wehrling
  filmkonsulent
  031-333 51 35
  0738-21 00 02