Nyheter

 • Kulturen och hälsan: Att mötas och växa i allvar och lek

  Logotype Kulturen och hälsan
  onsdag 9 september 2015
  Kulturen och hälsan: Att mötas och växa i allvar och lek är en del i ett samarbetsprojekt för att lyfta fram konstens, kulturens och lekens livsnödvändighet – i alla åldrar. Den 6 oktober bjuder vi in till en konferens i Skövde för att dela och utbyta lärdomar och möjligheter men också insikter om dilemman och svårigheter.
  Kultur och hälsa
 • Tack till alla deltagare under Scenkonstdagarna 2014

  Scenkonstdagarna 2014
  onsdag 5 mars 2014
  Tack Riksteatern Väst, Brewhouse, arrangörer, producenter, konsulenter, publik, artister, tekniker, konferencierer och alla andra för att ni deltog i Scenkonstdagarna 2014. Två dagar fyllda med bland annat dans, musik, opera, seminarier, teater och workshops!
  Arrangörsutveckling
 • David skriver nya sånger om livet

  David Oest
  måndag 9 december 2013
  Tänk att få en sång om sig själv, en där man får höra att man är bra precis som man är. Och det trots att höften värker, vänsterfoten inte riktigt hänger med eller att minnet sviker ibland. En helt ny sång som handlar om vardagen på äldre dar, hur det känns när allt inte är som förr men som ändå lyfter fram guldkornen i tillvaron. David Oest skriver just den sången!
  Kultur och hälsa
 • Åldrande med livskvalitet – en folkhälsopolitisk utmaning

  måndag 18 november 2013
  Ett gott liv, hela livet, hör till Västra Götalands folkhälsopolitiska utmaningar. Andelen äldre ökar och en stärkt och bevarad hälsa ökar möjligheterna att leva ett självständigt liv. Kultur i Väst och Folkhälsokommittén i Västra Götalandsregionen arrangerar den konstnadsfria konferensen Åldrande med livskvalitet den 29 november i Borås.
  Kultur och hälsa
 • Information om bokning av musikproduktioner

  Markatta och Adama Cissokho
  torsdag 16 maj 2013
  Om du har bokat någon musikproduktion men inte fått bekräftelse eller kontrakt beror det på att arrangörskontrakten är försenade på grund av problem med Kultur i Västs nya datasystem.
  Musik
 • Tack för att ni besökte oss på Expo 2013!

  måndag 11 mars 2013
  Årets Expo besöktes av 240 musikarrangörer och artister. Onsdagen den 6 mars sjöd det av aktivitet i Stenhammarsalen på Göteborgs Konserthus.
  Musik
 • Nu börjar Kultur i Väst expo | musik

  Kultur i Väst expo | musik
  tisdag 5 mars 2013
  Onsdagen den 6 mars samlas arrangörer, artister och Kultur i Västs personal på Göteborgs Konserthus när vi visar utbudet för nästa spelår på Kultur i Väst expo | musik.
  Musik
 • Jaerv – vågar göra folkmusiken ny

  fredag 15 februari 2013
  Folkmusikkvintetten Jaerv ger sig ut på Kultur i Väst-turné. Under tre intensiva veckor ger de fem musikerna publik i alla åldrar en upplevelse att minnas. De äldre får chans att minnas sin barndom, och barnen får tänka sig hur det är att bli äldre.
  Musik
 • Danskapellet kommer på turné

  Dansande fötter
  fredag 21 september 2012
  När Danskapellet spelar upp får alla chans att dansa till älsklingssångerna från förr. Swingjazz och gammaldans blandas med schlager och en och annan kuplett.
  Kultur och hälsa
 • Evelyn Jons – halva turnén avklarad

  Evelyn Jons
  fredag 30 mars 2012
  Just nu är musikalartisten Evelyn Jons på Kultur i Väst-turné. Över trettio konserter står på agendan, både offentliga och konserter riktade mot seniorpublik.
  Musik

Sidor

Från bloggen