Kulturguiden.tv läggs ned den 27 mars 2013

Syftet med Kulturguiden har varit att ge arrangörer en digital samlad plattform för kulturutbudet i Västra Götaland. Kulturguiden skulle vara guiden för kulturintresserade besökare och invånare. 

Ett sviktande besökarantal, ett omodernt tekniskt system samt få aktiva arrangörer som lägger in kulturevenemang, har lett till att Kultur i Väst har beslutat att lägga ned Kulturguiden.tv.  

Kulturguiden har varit ett samarbete med vastsverige.com där evenemang som lades upp på Kulturguiden automatisk visades på vastsverige.com  

Är du arrangör? 

Är du arrangör med konto hos Kulturguiden så har du fått ett nyhetsbrev med information om beslutet att lägga ner Kulturguiden. Vill du i framtiden synas på vastsverige.com måste du skapa ett nytt konto där. Om detta har du fått ett erbjudande direkt från Västsvenska turistrådet via mejl. 

Om du har frågor, idéer och synpunkter är du välkommen att kontakta Mari Turos, mari.turos@kulturivast.se, 0702-55 72 39.

Senaste nyheter

 • Två veckor kvar till Kulturkalaset

  tisdag 29 juli 2014
  Kultur i väst Det är två veckor kvar till Göteborgs Kulturkalas. Kultur i Väst deltar med massor av aktiviteter för både barn och vuxna. Dessutom samarbetar Kultur i Väst med Göteborg & Co för att göra årets kalas mer tillgängligt för alla barn.
 • Ekonomi är ett medel och kultur ett mål

  fredag 4 juli 2014
  Samhällsutveckling Såhär inför och under sommarsemestern vill vi lyfta fram en av vårens krönikor från Kulturrådet.
 • Sommar på Kultur i Väst

  måndag 16 juni 2014
  Kultur i väst Kultur i Väst har en mängd aktiviteter under sommaren. Vårt nationella projekt Sommarboken är i full gång ute på biblioteken, vi har musikproduktioner ute på sommarturné, vi anordnar sommarkurser och vi finns på plats på Kulturkalaset.

Kontakt

 • Mari Turos
  031-333 51 17
  0702-55 72 39