Kulturguiden.tv läggs ned den 27 mars 2013

Syftet med Kulturguiden har varit att ge arrangörer en digital samlad plattform för kulturutbudet i Västra Götaland. Kulturguiden skulle vara guiden för kulturintresserade besökare och invånare. 

Ett sviktande besökarantal, ett omodernt tekniskt system samt få aktiva arrangörer som lägger in kulturevenemang, har lett till att Kultur i Väst har beslutat att lägga ned Kulturguiden.tv.  

Kulturguiden har varit ett samarbete med vastsverige.com där evenemang som lades upp på Kulturguiden automatisk visades på vastsverige.com  

Är du arrangör? 

Är du arrangör med konto hos Kulturguiden så har du fått ett nyhetsbrev med information om beslutet att lägga ner Kulturguiden. Vill du i framtiden synas på vastsverige.com måste du skapa ett nytt konto där. Om detta har du fått ett erbjudande direkt från Västsvenska turistrådet via mejl. 

Om du har frågor, idéer och synpunkter är du välkommen att kontakta Mari Turos, mari.turos@kulturivast.se, 0702-55 72 39.

Senaste nyheter

 • Kultur i Väst kommenterar GP-artikel

  onsdag 5 februari 2014
  Kultur i väst Tisdagen den 4 februari publicerade Göteborgs-Posten en artikel om Kultur i Väst, som belyser problem på arbetsplatsen. Här kommenterar Kultur i Väst GP-artikeln.
 • Sommar på Kultur i Väst

  tisdag 16 juli 2013
  Kultur i väst Nya bokpuffar för hängmattan, sommarturné och kalasmusikanter – det är sommar på Kultur i Väst.
 • Kultur i Väst kartlägger kulturplaner i kommunerna

  måndag 27 maj 2013
  Kultur i väst Just nu kartlägger Kultur i Väst kulturplanerna i Västra Götalandsregionens kommuner. Målet är att lära sig mer om hur kommunerna jobbar, för att Kultur i Väst ska kunna ha fler och fördjupade samarbeten, och kunna rikta insatserna rätt.

Kontakt

 • Mari Turos
  enhetschef Kommunikation & Media
  031-333 51 17
  0702-55 72 39