Kulturguiden.tv läggs ned den 27 mars 2013

Syftet med Kulturguiden har varit att ge arrangörer en digital samlad plattform för kulturutbudet i Västra Götaland. Kulturguiden skulle vara guiden för kulturintresserade besökare och invånare. 

Ett sviktande besökarantal, ett omodernt tekniskt system samt få aktiva arrangörer som lägger in kulturevenemang, har lett till att Kultur i Väst har beslutat att lägga ned Kulturguiden.tv.  

Kulturguiden har varit ett samarbete med vastsverige.com där evenemang som lades upp på Kulturguiden automatisk visades på vastsverige.com  

Är du arrangör? 

Är du arrangör med konto hos Kulturguiden så har du fått ett nyhetsbrev med information om beslutet att lägga ner Kulturguiden. Vill du i framtiden synas på vastsverige.com måste du skapa ett nytt konto där. Om detta har du fått ett erbjudande direkt från Västsvenska turistrådet via mejl. 

Om du har frågor, idéer och synpunkter är du välkommen att kontakta Mari Turos, mari.turos@kulturivast.se, 0702-55 72 39.

Senaste nyheter

 • Nu utvärderar vi kulturivast.se

  torsdag 6 november 2014
  Kultur i väst Vår webb ska förbättras och vi behöver din hjälp. Vi försöker kontinuerligt att utvärdera kulturivast.se för att göra den så användbar som möjligt för dig som besökare. Därför genomför vi just nu en enkätundersökning. Fyll i enkäten och var med i utlottningen av tre böcker.
 • Ljudmagasinet - om teknik och litteratur

  torsdag 30 oktober 2014
  Ljudmagasinet Det handlar om teknik och litteratur i det här numret av Ljudmagasinet. Vi har nämligen varit på hjälpmedelsmässan Svensk syn, träffat teknikintresserade bloggaren Tony Bernedal och så blir det ett nytt Bokprat med Gunnar.
 • Öppen nätverksträff om att söka EU medel från Kreativa Europa

  måndag 22 september 2014
  Film Den 12 september arrangerade Kultur i Väst Mötesplats Kultur Dalsland på Dalslands center. Elin Rosenström från Kulturrådet/ Kreativa Europa och Iwona Preis från Access Europa träffade kulturaktörer från hela Dalsland. Den 25 och 26 september har du som är i Göteborg chansen att möta Access Europa på Bokmässan.