Utställningsplatser

Här finns en förteckning över olika utställningsplatser, museer, konsthallar och gallerier, i Västra Götaland.

Museer och konsthallar

Se vår förteckning över kommunala utställningsutrymmen i Västra Götaland (december 2007). Dessutom finns Röda Sten i Göteborg och
Vitlycke museum i Tanums världsarvsområde.

Se även förteckningen på Kulturnät Sverige.

Gallerier

För att se vilka gallerier som finns i regionen, använd förslagsvis sökningen efter gallerier i Västra Götaland på Eniro. Kulturnät Sverige har också en förteckning över gallerier i hela landet.

Senaste nyheter

 • Agera Digitalt – en konferens där gammelkulturen möter framtiden

  måndag 22 september 2014
  Konst Nu har anmälan öppnat för Agera Digitalt – konferensen i Göteborg där kulturaktörer från alla områden kan få en digital injektion.
 • Öppen nätverksträff om att söka EU medel från Kreativa Europa

  måndag 22 september 2014
  Film Den 12 september arrangerade Kultur i Väst Mötesplats Kultur Dalsland på Dalslands center. Elin Rosenström från Kulturrådet/ Kreativa Europa och Iwona Preis från Access Europa träffade kulturaktörer från hela Dalsland. Den 25 och 26 september har du som är i Göteborg chansen att möta Access Europa på Bokmässan.
 • Ljudmagasinet – om musikal, taktil konsthistoria och ny film

  torsdag 18 september 2014
  Ljudmagasinet Äntligen är ett nytt nummer här! Den här gången handlar det bland annat om musikal, taktil konst och svensk film. Vi ska nämligen till intensiva repetitioner i Trollhättan, vi ska prata om svensk konsthistoria och så ska vi få veta mer om Björn Afzelius.