Bild från inbjudan

För ett mångkulturellt Sotenäs

18 april, 2012 - 11:43

En mängd organisationer i Sotenäs kommun bjuder på valborgsmässoafton in till Mångfald och dialog. Evenemanget inleds med ett föredrag av författaren Björn Ranelid i Kungshamns Folkets hus och fortsätter sedan med en smakbit av världens mat i mingelmiljö.

Bakom arrangemanget
ABF, Vänsterpartiet Sotenäs. Socialdemokraterna Sotenäs, Miljöpartiet Sotenäs, Svenska Kyrkan södra Sotenäs församling, Kultur i Väst, Västra Götalandsregionen, Folkets Hus Kungshamn, IF Metall Bo-Dal, EXPO, Sotenäs kommun Hälsorådet, Biblioteket i Sotenäs, Kommunal Väst, Björn Ranelid, privatpersoner och Företag.

Lägg till kommentar

Senaste nyheter

 • Svensk kultur – Vem får vara med?

  tisdag 2 september 2014
  Interkultur Mångfald i kulturlivet är ett av kulturpolitikens främsta mål, men blir de som kommer hit från andra länder delaktiga i det svenska kulturlivet?
 • Litterär varieté i ord, bild och rörelse.

  fredag 27 juni 2014
  Interkultur Den 4 juli ges Litterär Varieté på Gerlesborgsskolan i Hamburgsund. I en föreställning av trilskande rytmer och flanerande rotvälska möts världarna i världen. I ett gytter av språk hörs arabiska tillsammans med östgötska, persiska, norrländska, engelska och svenska, samt bildens, kroppens och musikens språk.
 • Konferens om inkluderande scenkonst i Europa

  tisdag 13 maj 2014
  Interkultur Tillsammans med Teater Spira och Producentbyrån bjuder Kultur i Väst in till konferens om inkluderande scenkonst ur et europeiskt perspektiv.

Kontakt

 • Stephan Holmström
  konsulent interkulturella frågor
  031-333 51 37
  0702-40 35 02

Från bloggen

 • En första minut kultur

  torsdag 19 juni 2014
  Interkultur

  Den 19-20 maj var Teater Spira och Producentbyrån värdar för konferensen Crisis and Rebirth? – Inclusion in the performing arts in the EU. Konferensen var en avslutning av EU-projektet Caravan – Artists on the road, där 11 Europeiska organisationer från 9 länder har arbetat med communityteater utifrån europeiska förhållanden.

 • Interkulturellt Europa

  torsdag 5 juni 2014
  Interkultur

  Fick följande från en vän och samarbetspartner i dag:
  "Hej Den senaste veckan lanserades flera filmer på temat "Europe belongs to us”.
  Det handlar om motkrafter mot de som tycker att Europa endast ska tillhöra vissa. Här kan du läsa om en av dessa motkrafter, som vill att Europa ska tillhöra alla.

 • Bloggandet som kom av sig...

  tisdag 3 juni 2014
  Interkultur

  Jag hade tänkt att jag skulle fortsätta mitt bloggande och delge er mina tankar och reflektioner från konferensen Caravan – artist on the road. Tanken var god, men jag fick aldrig tid. Jag kom inte på varför, förrän chefen bad oss berätta vad vi ”hållt på med” sen sist - jag skrev ner det...