Bild från inbjudan

För ett mångkulturellt Sotenäs

18 april, 2012 - 11:43

En mängd organisationer i Sotenäs kommun bjuder på valborgsmässoafton in till Mångfald och dialog. Evenemanget inleds med ett föredrag av författaren Björn Ranelid i Kungshamns Folkets hus och fortsätter sedan med en smakbit av världens mat i mingelmiljö.

Bakom arrangemanget
ABF, Vänsterpartiet Sotenäs. Socialdemokraterna Sotenäs, Miljöpartiet Sotenäs, Svenska Kyrkan södra Sotenäs församling, Kultur i Väst, Västra Götalandsregionen, Folkets Hus Kungshamn, IF Metall Bo-Dal, EXPO, Sotenäs kommun Hälsorådet, Biblioteket i Sotenäs, Kommunal Väst, Björn Ranelid, privatpersoner och Företag.

Lägg till kommentar

Senaste nyheter

 • Alla får vara med på Barnens Kulturkalas

  torsdag 13 augusti 2015
  Barn och unga Nu är Barnens Kulturkalas, en del av Göteborgs Kulturkalas, invigt och alla aktiviteter är i full gång. Barnens Kulturkalas är öppet för alla barn.
 • Slå rot där ingen plats för rötter finns

  fredag 7 november 2014
  Interkultur ”Uppmärksamhet är den renaste formen av generositet.” skrev Simone Weil, filosofen vars texter och tankar dyker upp igen. Konstkollektivet Snö har skapat en föreställning med bland annat hennes texter som utgångspunkt.
 • Unik workshop i storytelling på Världskulturmuseet

  fredag 7 november 2014
  Interkultur Nasreddin Hodja, var den visaste av dårar och den dåraktigaste av de visa. En tidig satiriker, filosof och pedagog som levde under 1200-talet. Den 11 november ges en unik workshop på Världskulturmuseet, med och om hans historier.

Kontakt

 • Stephan Holmström
  konsulent interkulturella frågor
  070 240 35 02

Från bloggen