Bild från inbjudan

För ett mångkulturellt Sotenäs

18 april, 2012 - 11:43

En mängd organisationer i Sotenäs kommun bjuder på valborgsmässoafton in till Mångfald och dialog. Evenemanget inleds med ett föredrag av författaren Björn Ranelid i Kungshamns Folkets hus och fortsätter sedan med en smakbit av världens mat i mingelmiljö.

Bakom arrangemanget
ABF, Vänsterpartiet Sotenäs. Socialdemokraterna Sotenäs, Miljöpartiet Sotenäs, Svenska Kyrkan södra Sotenäs församling, Kultur i Väst, Västra Götalandsregionen, Folkets Hus Kungshamn, IF Metall Bo-Dal, EXPO, Sotenäs kommun Hälsorådet, Biblioteket i Sotenäs, Kommunal Väst, Björn Ranelid, privatpersoner och Företag.

Lägg till kommentar

Senaste nyheter

 • Slå rot där ingen plats för rötter finns

  fredag 7 november 2014
  Interkultur ”Uppmärksamhet är den renaste formen av generositet.” skrev Simone Weil, filosofen vars texter och tankar dyker upp igen. Konstkollektivet Snö har skapat en föreställning med bland annat hennes texter som utgångspunkt.
 • Unik workshop i storytelling på Världskulturmuseet

  fredag 7 november 2014
  Interkultur Nasreddin Hodja, var den visaste av dårar och den dåraktigaste av de visa. En tidig satiriker, filosof och pedagog som levde under 1200-talet. Den 11 november ges en unik workshop på Världskulturmuseet, med och om hans historier.
 • Årets Planetapristagare är utsedd!

  onsdag 29 oktober 2014
  Arrangörsutveckling Planetapriset 2014 går till Erika Risinger! Stort grattis! Juryns motivering: "Priset som Årets inspiratör går till en spelman och ledare som strålar av smittande energi i allt hon tar sig för..."

Kontakt

 • Stephan Holmström
  konsulent interkulturella frågor
  031-333 51 37
  0702-40 35 02

Från bloggen