Bild från inbjudan

För ett mångkulturellt Sotenäs

18 april, 2012 - 11:43

En mängd organisationer i Sotenäs kommun bjuder på valborgsmässoafton in till Mångfald och dialog. Evenemanget inleds med ett föredrag av författaren Björn Ranelid i Kungshamns Folkets hus och fortsätter sedan med en smakbit av världens mat i mingelmiljö.

Bakom arrangemanget
ABF, Vänsterpartiet Sotenäs. Socialdemokraterna Sotenäs, Miljöpartiet Sotenäs, Svenska Kyrkan södra Sotenäs församling, Kultur i Väst, Västra Götalandsregionen, Folkets Hus Kungshamn, IF Metall Bo-Dal, EXPO, Sotenäs kommun Hälsorådet, Biblioteket i Sotenäs, Kommunal Väst, Björn Ranelid, privatpersoner och Företag.

Lägg till kommentar

Senaste nyheter

 • Slå rot där ingen plats för rötter finns

  fredag 7 november 2014
  Interkultur ”Uppmärksamhet är den renaste formen av generositet.” skrev Simone Weil, filosofen vars texter och tankar dyker upp igen. Konstkollektivet Snö har skapat en föreställning med bland annat hennes texter som utgångspunkt.
 • Unik workshop i storytelling på Världskulturmuseet

  fredag 7 november 2014
  Interkultur Nasreddin Hodja, var den visaste av dårar och den dåraktigaste av de visa. En tidig satiriker, filosof och pedagog som levde under 1200-talet. Den 11 november ges en unik workshop på Världskulturmuseet, med och om hans historier.
 • Årets Planetapristagare är utsedd!

  onsdag 29 oktober 2014
  Arrangörsutveckling Planetapriset 2014 går till Erika Risinger! Stort grattis! Juryns motivering: "Priset som Årets inspiratör går till en spelman och ledare som strålar av smittande energi i allt hon tar sig för..."

Kontakt

 • Stephan Holmström
  konsulent interkulturella frågor
  031-333 51 37
  0702-40 35 02

Från bloggen

 • Vad önskas? - intervju med en festivalräv

  onsdag 17 december 2014
  Frame

  Det här är tiden på året när vi öppnar upp festivalkontoret och börjar pussla för att skapa vårens upplaga av Frame.

 • Kultur i Väst på ICEHOT

  fredag 12 december 2014
  Dans

  Kultur i Västs danskonsulenter åkte till ICEHOT Nordic Dance Platform i Oslo 10–12 december. Här är deras intryck i text och bild.

 • Närproducerat årgång 2014

  fredag 5 december 2014
  Litteratur

  Det var en spännande mix av debutanter och mer rutinerade författare och illustratörer som medverkade på årets författardag med fokus på barn och unga.