Årets vinjettfilm 2013

Här är årets vinjettfilm till Frame 2013

12 april, 2013 - 12:39

Varje år får en ung filmare möjligheten att göra en vinjettfilm som visas under Frame filmfestival. Nästa helg har Klara Törnqvists film premiär på stora duken men ger vi er möjlighet till en förhandstitt!

Frame är regionens största filmtävling för unga filmare och festivalen går i år av stapeln på Gothenburg Film Studios och Biograf Aftonstjärnan i Göteborg 20-21 april. Flera priser delas ut, bland annat ett vinjettpris som består av ett stipendium på 5000 kr och går till en ung filmare som vi vill se mer av. Förra året vanns detta av Klara Törnqvist och resultatet är ett synliggörande av myten om den manliga konstnären.

Läs mer om Klara och hennes tankar bakom filmen på vår blogg!

Lägg till kommentar

Senaste nyheter

 • Frame filmfestival 2016 – nytt konstfilmspris

  tisdag 6 oktober 2015
  Konst Känner du att ditt filmskapande inte ryms inom den klassiska spelfilmen eller den dokumentära berättartraditionen? Då kan konstfilm vara just din genre. Nu inför Frame filmfestival en ny tävlingsklass för konstfilm. Filminlämningen öppnar i januari 2016.
 • Noomaraton regionfinal 2015

  tisdag 15 september 2015
  Film Varmt välkomna till visningen av årets NOOMARATON-filmer från Västra Götaland under regionfinalen på Bio Roy 16 september kl.17.30 - 20.30 Vår jury bestående av två filmpersonligheter korar två vinnarfilmer som får åka till den stora riksfinalen i Filmhuset i Stockholm i oktober. Publiken har också chans att rösta på sin favoritfilm! GRATIS INTRÄDE! ALLA ÄR VÄLKOMNA!
 • Drop-in-bio på Bio Roy

  måndag 3 augusti 2015
  Frame Under Göteborgs kulturkalas visar unga filmskapare från hela regionen kortfilmer på Bio Roy. Missa inte det!

Från bloggen