Årets vinjettfilm 2013

Här är årets vinjettfilm till Frame 2013

12 april, 2013 - 12:39

Varje år får en ung filmare möjligheten att göra en vinjettfilm som visas under Frame filmfestival. Nästa helg har Klara Törnqvists film premiär på stora duken men ger vi er möjlighet till en förhandstitt!

Frame är regionens största filmtävling för unga filmare och festivalen går i år av stapeln på Gothenburg Film Studios och Biograf Aftonstjärnan i Göteborg 20-21 april. Flera priser delas ut, bland annat ett vinjettpris som består av ett stipendium på 5000 kr och går till en ung filmare som vi vill se mer av. Förra året vanns detta av Klara Törnqvist och resultatet är ett synliggörande av myten om den manliga konstnären.

Läs mer om Klara och hennes tankar bakom filmen på vår blogg!

Lägg till kommentar

Senaste nyheter

 • Frame – tunga namn i årets festivaljury

  tisdag 15 april 2014
  Frame Med stolthet presenterar Frame en riktigt tung jury till årets filmfestival. Skådespelerskan Nina Zanjani, regissören Gorki Glaser-Müller och filmjournalisten Maria Domellöf-Wik kommer att sätta en professionell prägel på festivalen där närmare 80 filmer gjorda av unga filmare tävlar.
 • Här är årets vinjett till Frame filmfestival!

  onsdag 26 mars 2014
  Frame Nu släpper vi årets vinjettfilm för Frame filmfestival!
 • Årets urvalsgrupp för Frame filmfestival är utsedd

  onsdag 5 mars 2014
  Frame Frame filmfestivals urvalsgrupp är utsedd – Gözde, Patrik, Lisa och Tobias kommer se alla filmer som skickas in till årets festival!

Från bloggen

 • Musikvideomani

  torsdag 10 april 2014
  Frame

  Fram till festivalen den 26-27 april kommer medlemmarna i vår urvalsgrupp att blogga om sin relation till film, ge tips eller bara dela sina funderingar. Här är Tobias Dahlbergs funderingar.

 • Avtryck och inspiration

  tisdag 1 april 2014
  Frame

  Fram till festivalen den 26-27 april kommer medlemmarna i vår urvalsgrupp att blogga om sin relation till film, ge tips eller bara dela sina funderingar. Här kommer Lisa Meyers bidrag.

 • Kom förbi kontoret på onsdag och lämna in din film!

  måndag 10 mars 2014
  Frame

  Stressar du med din film för att hinna klart till deadline på onsdag?