Nyheter

 • Vårtecken! Scenkonstdagar i Uddevalla

  Sminkade skådespelare, en kvinna och en man
  onsdag 4 mars 2015
  Regionteater Väst och Kultur i Väst fortsätter den gemensamma satsningen på utbudsdagar för scenkonst för barn och unga. På Regionteater Väst i Uddevalla 10-11 mars visar vi smakprov på bokningsbara föreställningar från Kulturkatalogen Väst.
  Kulturkatalogen Väst
 • Kulturkatalogen uppdateras

  måndag 23 februari 2015
  Just nu håller vi på att uppdatera Kulturkatalogen på scenkonstsidan. Den 6 mars kommer den att vara fullt uppdaterad inför Scenkonstdagarna.
  Teater
 • Bioarbetare? Följ med på armkroksresa!

  torsdag 19 februari 2015
  Nu söker Kultur i Väst tre personer från mindre biografer i Västra Götalandsregionen, som vill följa med på armkroksresa till BUFF i Malmö i mars.
  Film
 • Full fart inför scenkonstdagarna

  måndag 26 januari 2015
  Det är bråda dagar inför scenkonstdagarna. Hitintills har det kommit in så många som nittio ansökningar från olika teatergrupper. Nu håller programmet som bäst på att formas för att dagarna ska bli så bra som möjligt.
  Teater
 • Nytt år och skolstart = Bokjuryn!

  onsdag 7 januari 2015
  Nu börjar den spännande omröstningen om vilka böcker som är årets bästa enligt Sveriges barn och unga. Från och med den 1 januari kan de rösta i Bokjuryn. Där avgör tiotusentals barn och unga varje år vilka som är årets bästa barn- och ungdomsböcker.
  Litteratur
 • Vi söker nya produktioner för barn och unga 2015

  Scen med bordoch två stolar
  torsdag 20 november 2014
  Kultur i Västs konsulenter och producenter söker nya produktioner inom dans, teater, musik och cirkus/nycirkus som vänder sig till publik i åldrarna 3–19 år. Välkommen med en ansökan för möjligheten att få presentera din produktion på våra utbudsdagar Scenkonstdagarna barn och unga 2015.
  Kulturkatalogen Väst
 • Frame festivalnytt

  onsdag 19 november 2014
  Ses vi på Novemberfestivalen? 
  Frame
 • Novemberfredag - inspiration

  måndag 17 november 2014
  Kreativitet och rörliga bilder är tematiken på den korta inspirationen som vi tjuvstartar årets Novemberfestival med. 
  Film
 • Utställning om trä på Botaniska

  måndag 17 november 2014
  Under november månad kan man besöka utställningen Trä äger på Botaniska trädgården i Göteborg. Där visar elever från Bohusskolan i Bohus och Herrgårdsskolan från Hisingen upp resultatet från arbetet med projektet Trä äger.
  Arkitektur
 • Kultur i Väst på Planeta 2014

  Sallyswag
  tisdag 21 oktober 2014
  Sallyswag från Göteborg och Zoobazar & Carmen Paris från Spanien är på Kultur i Väst-turné under Planetafestivalen i år.
  Musik

Sidor

Från bloggen